در دوره ای که هر کسب و کاری در بازار رقابتی بسیار بزرگی وجود دارد، که در آن مزایای کسب و کار با رقبا تقریباً برابر است بهترین روش این است؛ که حرف تازه ای برای گفتن داشته باشید. شما باید یک ایده نو برای جذب مشتریان خود به کار ببرید.
ایده های جذاب و نوع میتوانند با جذب علاقه مشتری به بیزینس شما شروع شود در دوره ای که رقبا از نظر امتیازات و امکانات در سطح تقریباً یکسان با بیزینس شما قرار دارند، پس ایجاد علاقه می تواند یک روش خوب برای جذب مشتری باشد.
همچنین زمانی که در مشتری علاقه به شما و بیزینس تان ایجاد شود دیگر تفاوتی ندارد که رقیبت آن خدمات را با قیمت پایین تر و یا با تخفیف ارائه می دهد بلکه همان علاقه نسبت به کسب و کار شما کافی است تا جزو مشتریان وفادار شما باشند البته شما باید توجه داشته باشید که این ایجاد علاقه را مستمر و دائمی کنید.
ایجاد علاقه در مشتری و عوامل متفاوتی بستگی دارد، که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
مشتری مداری:
تصور کنید برای خرید فرش به چند فروشگاه فرش رفتهاید، یکی از فروشندگان با برخوردی بی تفاوت چند تخته فرش را به شما نشان می دهد و بعد از پاسخ به چند سوال شما خسته میشود و این بی حوصلگی را در رفتار خود نشان می دهد، اما در فروشگاه بعدی فروشنده تخته فرش های مناسب با سلیقه شما را نشان خواهد داد و درباره هر کدام توضیحات لازم را ارائه می دهد حتی گاهی با شوخ طبعی بهموقع باعث ارتباط بیشتر با شما می شود؛ در نهایت شما از کدام فروشنده خرید می کنید؟
قطعاً فروشگاه دوم را انتخاب می کنید. دلیل خرید شما از این فروشگاه احترام فروشنده دوم به شما، اهمیت دادن به مشتری، استفاده از حس شوخ طبعی و ارتباط موثر با شماست.
ایجاد حس مثبت:
اکثر افراد برای گرفتن حس خوب و مثبت به انجام کاری می پردازند و اغلب خریدهای خود را نیز برای ایجاد حس خوب انجام می دهند.
شما نیز خرید لباس نو، تعویض لوازم خانه، خرید خودروی جدید و همه و همه را برای ایجاد حس خوب انجام میدهید.
بنابراین به عنوان شخص و یا مجموعه ای که قرار است محصول و یا خدماتی را به فروش برسانید باید این حس مثبت را در مشتری ایجاد کنید.
به مشتری خود اهمیت دهید:
با اهمیت دادن به مشتری میتوانید در مدت کوتاه مشتری خود را به یکی از مشتریان وفادار خود تبدیل کنید. در فرایند اهمیت دادن به مشتری باید هدف خود را کمک به مشتری قرار دهید و مشتری را برای بهترین خرید راهنمایی کنید در این صورت شک نکنید مشتری هر بار که به خدمات شما نیاز داشته باشد، تنها نزد شما خواهد آمد زیرا؛ میداند که شما علاوه بر سود خود به فکر کمک به مشتری هستید.
نظرات شما:
نظر دهید