طراحی سایت و اپلیکیشن، دو ایده خوب برای رونق کسب و کار در فضای آنلاین هستند؛ اما طراحی کدام یک از آنها اولویت دارد؟! این سوال را خیلی ها از ما می پرسند. در یک کلام باید بگوییم که بستگی دارد؛ برای برخی از کسب و کار ها، سایت و برای برخی دیگر، اپلیکیشن مناسب تر است. برای اینکه شما بتوانید انتخاب درست تر و مناسب تری داشته باشید، در این وبلاگ از آسازون می خواهیم به بررسی این که برای کدام کسب و کار ها سایت و برای کدام یک اپلیکیشن مناسب تر است، بپردازیم.
طراحی وبسایت
وبسایت یک بستر عالی برای ورود به دنیای آنلاین و فروش غیر حضوری است. اگر روی سئو سایت به درستی کار کنید، یک راه عالی برای جذب مشتری های جدیدی خواهد که اصلا از کسب و کار شما خبر ندارند. در ادامه ۲ تا از مزایا طراحی وبسایت، نسب به اپلیکیشن را خدمت شما خواهیم گفت.
دسترسی عام و همگانی
همان طور که میدانید، سیستم عامل های گوشی های هوشمند به ۲ دسته اندروید و ios تقسیم می شوند! درصورتی که بخواهید اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارتان طراحی کنید، قبلش باید تصمیم بگیرید که اپلیکیشن تان، مطابق کدام سیستم عامل باشد. منظور این است که اپلیکیشن های اندرویدی، صرفا روی گوشی های اندروید و اپلیکیشن های ios، صرفا روی گوشی های آیفون، قابل استفاده هستند.
با توجه به این محدودیت اپلیکیشن ها، نکته مثبت این است شما را با چنین چالشی رو به رو نمی کند. با یک موتور جستجو، از هر سیستم عاملی، می توانید به سایتتان دسترسی داشته باشید! دقیقا برای همین است که می گوییم، وبسایت ها برای عموم به راحتی قابل دسترس است.
عدم نیاز به نصب
یکی دیگر از مزایا سایت این است که برای استفاده از آن نیاز به نصبش روی موبایتان ندارید؛ حالا چرا این را می گوییم؟! چون تحقیقات نشان داده، دلیل اکثر افراد برای استفاده نکردن از اپلیکیشن ها این است که دوست ندارند روی موبایلشان نصب باشد و یا حافظه کافی برای نصب آن ندارند.
طراحی اپلیکیشن
حالا با پیشرفت تکنولوژی و هوشمند شدن تلفن های همراه، همه ما از اپلیکیشن ها و نوع کارایایی آنها آشناییم! اپلیکیشن ها هم مانند وبسایت ها گزینه خوبی برای توسعه و ارتقا کسب و کار شما در حوزه آنلاین هستند؛ اما آیا می دانید طراحی اپلیکیشن چه وجه تمایزاتی نسبت به طراحی سایت دارد؟! اگر اطلاعی ندارید، به هیچ وجه بخش های بعدی وبلاگ را از دست ندهید.
تجربه کاربری راحت تر
اپلیکیشن ها از دو جهت، تجربه کاربری راحت تری را به مخاطبان شما ارایه می دهند. اول اینکه اپلیکیشن ها امکان شخصی سازی دارند؛ یعنی کاربران می توانند محصولات مورد علاقه، موقعیت مکانی و ظاهر اپلیکیشن را طبق سلیقه خودشان انتخاب کنند. دوم اینکه کاربر وقتی دارد از اپلیکیشن استفاده می کند، می تواند از خدمات موبایلش هم بهره ببرد؛ مثلا در صورت نیاز به آپلود یک عکس، کاربر می تواند مستقیما از اپلیکیشن، به دوربین موبایلش وصل شده و عکس مورد نظر را بگیرد و آپلود کند.
ارسال نوتیفیکیشن راحت
یکی از امکانات مفید اپلیکیشن ها این است که به شما امکان می دهند، به افرادی که اپلیکیشن شما را روی موبایل خود نصب کرده اند، نوتیفیکیشن فوری بفرستید! آمار ها نشان می دهند که ۴۰٪ از افراد روی نوتیفیکیشن ها کلیک می کنند. شما از این طریق می توانید اطلاعیه های مهم بیزینس و یا تخفیفاتی که روی محصولاتتان می گذارید را به مخاطبین هدفتان اطلاع رسانی کنید.
عدم نیاز به اینترنت
یکی دیگر از نکات مثبت اپلیکیشن ها که مخاطبین زیادی را به خود جذب می کند، امکان استفاده از آنها به صورت آفلاین است. دقیقا بخاطر همین موضوع، اپلیکیشن هایی که ۰ تا ۱۰۰ خدماتشان را آفلاین ارایه می دهند، بیشتر مورد استقبال عموم مردم قرار می گیرند! البته درصورتی که قصد فروش در اپلیکیشن خود را داشته باشید، حتما مخاطبین فرایند خرید از اپلیکیشن را باید به صورت آنلاین انجام دهند؛ پس زیاد روی این موضوع تمرکز نکنید.
سایت یا اپلیکیشن؟!
همان طور که در ابتدای این وبلاگ هم اشاره کردیم، در بین دو راهی سایت یا اپلیکیشن، بهترین گزینه هر کسب و کاری با دیگری متفاوت است؛ پس به جای اینکه یک جواب قطعی بدهیم، با ذکر یک آمار، بحث را میبندیم و شما را به فکر کردن دقیق و عمیق، ارجاع می دهیم.
«طبق آمار، کاربران 86% از وقت خود را صرف اپلیکیشن ها و 14% وقت خود را صرف مشاهده سایت ها می کنند.»
اگر احساس سردرگمی می کنید و نیاز به راهنمایی دقیق تری دارید، می توانید از مشاوره رایگان آسازون استفاده کنید! متخصصین ما در آنجا با بررسی دقیق کسب و کار و مخاطبین هدف شما، بهتر می توانند شما را راهنمایی کنند.
نظرات شما:
نظر دهید