باتوجه به پیشرفت فناوری، قطعا یکی از بهترین تصمیم های هر کسب و کاری، راه اندازی وبسایت به حساب می آید که تا حد زیادی روی فروش بیشتر تاثیرگذار است. بعد از تصمیم به راه اندازی وبسایت، اولین سوالی که پیش می آید این است که سایتمان را از چه روشی راه اندازی کنیم؟ کد نویسی، سیستم تولید محتوا یا سایت آماده!؟ در این مقاله از آسازون تصمیم گرفتیم با توضیح همه جانبه درباره سایت آماده، قیمت، مزایا و معایب آن، شما را در این تصمیم گیری، یاری دهیم؛ پس حتما تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
سایت آماده چیست؟
هزینه طراحی سایت اختصاصی با همه امکانات، به قدری بالاست که اکثر کسب و کار ها قادر به سفارش آن نیستند؛ همین دلیل باعث شد که برخی از شرکت های طراحی سایت تصمیم بگیرند که سایت هایی با امکانات و دیزاین های متفاوت آماده کنند و آنها را به کسب و کار های مختلف، با قیمت پایین تر ارایه دهند تا همه کسب و کار ها شانس داشتن وبسایت شخصی را داشته باشند و از تاثیر سایت در فروش لذت ببرند.
توجه داشته باشید که سایت های آماده درصورتی که توسط یک تیم کدنویسی حرفه ای طراحی شده باشند، تمامی امکانات یک سایت حرفه ای را دارا خواهند بود. برای مثال سایت های ارایه شده توسط تیم آسازون، کاملا حرفه ای بوده و می تواند تمامی امکانات مورد نیاز با قالب هایی جذاب را برای کاربر، محیا کند. با استفاده از فروشگاه ساز آسازون، درکمتر از ۵ دقیقه، می توانید انواع سایت های فروشگاهی، پزشکی، خبری و... را آماده کنید. نکته حائز اهمیت اینجاست که تیم آسازون برای کاربران، امکان تست رایگان قرار داده است؛ به این صورت که بتوانند ۳ روز به صورت کاملا رایگان از سایت استفاده کنند تا از امکانات پنل آن، مطمئن شوند.
تفاوت سایت آماده و قالب آماده
از آنجایی که عموما افراد، سایت آماده را با قالب آماده اشتباه می گیرند، صلاح دانستیم که در این بخش به بیان تفاوت آنها بپردازیم و کاملا واضح بگوییم که قالب آماده، چیزی متمایز از سایت آماده است! برای سایت های طراحی شده با سیستم های مدیریت محتوا، مثل وردپرس، تعداد زیادی قالب وجود دارد که از قبل تهیه شده اند؛ به این قالب ها که بعضی به صورت پولی و بعضی رایگان ارایه می شوند، قالب آماده می گویند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خرید سایت آماده، پیشنهاد می کنیم که مقاله همه چیز درباره خرید سایت فروشگاهی آماده را مطالعه فرمایید.
خرید سایت آماده چه مزایا و معایبی دارد؟
تا به اینجای مقاله به سوال «سایت آماده چیست؟» پاسخ دادیم اما سوال اساسی دیگر این است که «سایت آماده برای شما چه مزایا و معایبی دارد؟». این سوال از آن جهت که بعد از آشنایی با مزایا و معایب وبسایت آماده، می توانید پی ببرید، خرید سایت آماده برای شما مناسب است یا خیر، دارای اهمیت است. برای پیدا کردن جواب درست این سوال مهم، در ادامه همراه ما باشید!
مزایا وبسایت آماده
- قیمت پایین
- دامنه رایگان
- هاست رایگان
- امکان راه اندازی سریع
- برخورداری از استاندارد کیفی در طراحی
- عدم نیاز به دانش فنی و کدنویسی برای راه اندازی سایت
- قابلیت ارتقا (این ویژگی بستگی به شرکت طراحی سایت شما دارد.)
- همراهی پشتیبان های ۲۴ ساعته (این ویژگی بستگی به شرکت طراحی سایت شما دارد.)
معایب وبسایت آماده
- محدودیت در درج محتوا
- دیتا های مشترک با سایر کاربران
- عدم قابلیت ارتقا به یک سایت با ویژگی های اختصاصی
- سرعت پایین (این ویژگی بستگی به شرکت طراحی سایت شما دارد.)
قیمت سایت آماده چقدر است؟
سایت های آماده به صورت یک پکیج ارایه می شوند! پکیج های مختلف با توجه به امکانات متفاوتی که دارند، با قیمت های متفاوتی در اختیار مشتریان قرار می گیرند. از آنجایی که هاست و دامنه، همواره در اختیار مشتریان قرار دارد، نیاز است که هزینه آنها به صورت سالانه پرداخت شود. شرکت های مختلف ارایه دهنده سایت آماده، برای هر پلن، قیمت های متفاوتی درنظر می گیرند. در هنگام خرید سایت آماده، حواس تان باشد که به ویژگی های ارایه شده در هر پلن توجه کرده و آن را قیمتش تطبیق دهید. برای آشنایی با قیمت سایت آماده و خدمات ارایه شده در پلن های مختلف، می تواندی به صفحه تعرفه سایت آسازون مراجعه فرمایید.
نکات مهم خرید سایت آماده
- سایت از زبان فارسی پشتیبانی کند.
- شرکت فروشنده، معتبر و حرفه ای باشد.
- فروشنده پشتیبانی رایگان و همیشگی داشته باشد.
- سایت از نظر سئو، درست و بهینه طراحی شده باشد.
- سایت امکانات کامل و قالب های متنوعی داشته باشد.
نظرات شما:
نظر دهید